Merken

Maria Galland


Respectvolle huidverzorging 

Wij geloven dat een mooie huid voortkomt uit zorg en respect in de loop der tijd. Elke huid verdient het goede van niet-invasieve routines en bewegingen vanaf het begin, zodat de beste skinvestment een leven lang gegarandeerd is.

Respectvol voor je huid. Respectvol in hun ontwikkeling en productie. Onze producten zijn zo samengesteld dat ze de hoogste kwaliteit en veiligheid bieden die verwacht wordt van huidverzorgingsproducten. We concentreren ons op essentiële werkstoffen en ingrediënten waarvan bewezen is dat ze op korte en lange termijn de beste resultaten opleveren. Geen loze beloftes. Alleen resultaten.

Delilah


Alles wat je nodig hebt voor een natuurlijke en frisse look

Het Britse make-up merk Delilah is Peta-gecertificeerd, dus 100% dierproefvrij, vegan en vrij van parabenen. De bekroonde formules zijn “easy to wear, simple to love”.
De verpakkingen verfijnd en luxueus. De compacte collectie bevat alles wat je nodig hebt voor een natuurlijke en frisse look. Delilah onderscheidt zich vooral met de producten voor de teint, zoals de iconische Under Wear Primer en de herkenbare “Delilah-Glow”.

Dankzij de ongeëvenaarde kwaliteit en het oog voor detail, is het merk wereldwijd geliefd bij consumenten en gerenommeerde make-up artists. Direct na de lancering won het de CEW Award voor “Beste nieuwkomer”, gevolgd door talloze andere prestigieuze beauty-prijzen. In het beroemde Britse warenhuis Fortnum and Mason is Delilah al jarenlang het nummer één beauty-merk. Ook in de Benelux zijn de primers en foundations absolute bestsellers.