Populaire behandelingen

Soin Cocon € 80,00

Soin Cocon is een exclusieve anti stress behandeling voor iedere huid.
Bij de behandeling Soin Cocon draait alles om wellness en ontspanning. Bijzonder is dat in elke fase van de behandeling weldadige massages worden uitgevoerd, die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren.
De reiniging, de ampullen met geconcentreerde werkstoffen, een gezichtsmasker en een fantastisch zacht schuimmasker – dat het gezicht met een cocon van gaas omhult – verzorgen de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen, zodat ze gezond en vitaal straalt met een dosis nieuwe energie en spankracht.

Soin Classique €75,00

Soin Classique. Een op maat gemaakte basisbehandeling van gelaat, hals en decolleté, aangepast aan uw huidtype en huidconditie. Reinigingsmassage, dieptereinging en peeling, harsen wenkbrauwen, verwijderen onzuiverheden, ontspannende massage en verzorgend masker.

Soin Masque modelant €100,00

De miljoenen keren beproefde behandelingsklassieker, is gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker in drie varianten: als intensieve hydratatie, als effectieve anti-aging verzorging en als regulerende behandeling van een onzuivere huid. Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftingeffect, maar behandelt ook de verschillende problemen van elke afzonderlijke huidzone.

De gereinigde huid wordt allereerst voorbereid op de modelage met een concentraat, voordat lokaal “probleemoplossers” worden aangebracht, die zijn afgestemd op de individuele behoeften. Het thermische effect van het masker dat daarna wordt aangebracht, zorgt ervoor dat de werkstoffen optimaal kunnen worden ingesluisd en dat de resultaten buitengewoon zijn: de teint ziet er verfrist, verjongd, nagenoeg als “gelift” uit.